Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

                                                                                                                                                            

                                                                               

28.03.25r

PIĄTEK

 

 

 

Krupnik z kasza i warzywami

(na wywarze mięsnym)

Paluszki rybne

Surówka wiosenna

Ziemniaki puree

Owoc

Woda mineralna

Alergeny

gluten, seler, mleko, jaja

 

 

 

 

 

                                                                 

 

OBIAD

31.03.25r.

PONIEDZIAŁEK

 

 

Jarzynowa

z ziemniakami

(na wywarze warzywnym)

Pierogi z mięsem i prażona cebulka

Owoc

Woda mineralna

Alergeny

 gluten, seler, mleko, jaja

 

01.04.25r.

WTOREK

 

 

 

Kalafiorowa z warzywami

(na wywarze mięsnym)

Gulasz wieprzowy

Kapusta zasmażana

Kasza gryczana

Owoc

Woda mineralna

Alergeny

 gluten, seler, mleko, jaja

 

02.04.25r.

 ŚRODA

 

Klopsikowa

 (na wywarze mięsnym)

Ryż pieczony z jabłkiem i brzoskwinią

Owoc

Woda mineralna

Alergeny

gluten, seler, mleko, jaja

 

 

03.04.25r.

CZWARTEK

 

 

Barszcz czerwony zabielany

 (na wywarze mięsnym)

Kotlet De Volaille z kurczaka

Sur. z marchewki z porą

Ziemniaki puree

Owoc

Woda mineralna

Alergeny

gluten, seler, mleko, jaja

 

 

 

 

 

 

04.04.25r

PIĄTEK

 

 

 

Ogórkowa z ziemniakami

(na wywarze mięsnym)

Filet z dorsza w chrupiącej panierce

Surówka Colesław

Ziemniaki puree

Owoc

Woda mineralna

Alergeny

gluten, seler, mleko, jaja

 

 

 

                                                                               

Wszystkie zupy przygotowywane są na wywarach z mięsa wieprzowego lub z mięsa drobiowego.

Drugie dania obiadowe sporządzane są w piecu  konwekcyjnym.

Z uwagi na dostępność oraz sezonowość niektórych produktów menu może nieznacznie ulec zmianie.

Wszystkie zupy przygotowywane są na wywarach z mięsa wieprzowego lub z mięsa drobiowego.

Drugie dania obiadowe sporządzane są w piecu  konwekcyjnym.

Z uwagi na dostępność oraz sezonowość niektórych produktów menu może nieznacznie ulec zmianie.

 

HARMONOGRAM OBIADÓW OD 19.03.25 

Przerwa/dzień tygodnia 

PONIEDZIAŁEK 

WTOREK 

ŚRODA 

CZWARTEK 

PIĄTEK 

11:25-11:45 

1A, 1E, 1I, 3B, 4Adz., 4C, 4D 

 1H, 1I, 3D, 5A, 5B,2E 

1B, 1G, 2D, 3A, 4C,1E 

1F, 2A, 3C, 4Ach, 4D 

 2B, 4A, 4D, 5B, 6A, 6B,1E,1C 

11:55-12.15 świetlica+zerówki 

1G, 2B 

0D, 0A 

1D 

0D, 0A 

 

1I 

0D, 0A 

 

0D, 0A 

 

2A 

0D, 0A 

 

12:20-12:40 

1C, 2D, 3A, 3C, 

 4B 2 gr ang, 5A, 6A2gr inf., 5B gr 1 

1B,1F, 2A, 2C, 3A, 6A, 7A 

1C, 2B, 3D, 4D, 5B, 6A, 6B,1F, 

1D, 1H, 2C, 3B, 4B, 4C, 5A,1B, 4Adz 

1A, 1G, 2D, 3A, 3B, 5A 

12:45-13:20 

zerówki 

0E, 0B, OC 

0E, 0B, OC 

 

0E, 0B, OC 

 

0E, 0B, OC 

 

0E, 0B, OC 

 

13:25-13:45 

1B, 1D, 3D, 5B gr 2, 6B, 4b1gr ang, 6a1gr inf., 7A, 4Ach. 

1G, 2B, 3C, 4A, 4B, 4C, 4D,2D 

1A, 2C, 3B, 4A, 4B, 5A,2E,1C,1D 

 1E, 1I, 3A, 3D, 5B, 6B, 2E 

1F, 2C, 3C, 3D, 4B,1B, 7A 

14:30-14.40 

1F, 1H, 2A, 2C, 2E 

1A, 1C, 1E, 3B, 6B 

1H, 2A, 3C, 7A 

1A, 1C, 1G, 2B, 2D, 6A, 7A 

1D, 1H, 1I, 4C,2E 

 

 

 

 

 

Data dodania: 2021-01-01 09:00:00
Data edycji: 2025-03-28 11:04:06
Ilość wyświetleń: 19370

Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.

Konfucjusz
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Logo Facebook
Facebook